0615408686 info@emslijfcafe.nl

EMS Release en Ademwerk 

Maandelijks zijn er EMS Release en Ademwerk sessies bij het EMS Lijfcafé.

‘Eén EMS Release of Ademwerk sessie kan gelijk staan aan jaren praten met de psycholoog,’ is een veelgehoorde uitspraak en dat is niet zonder reden. 

Wanneer is deze EMS Release of Ademwerk helpend voor jou?

💛 Heb je behoefte aan meer (nacht)rust, energie en veerkracht?

💛 Wil je afvallen, maar het lukt je steeds niet?

💛 Ervaar je stress of spanningen?

💛 Ben je het plezier een beetje kwijt?

💛 Zou je graag regelmatig anders willen reageren in gesprekken?

💛 Heb je last van je emoties tijdens en buiten je werk?

💛 Heb je last van lichamelijke klachten?

💛 Wil je er liever niet over praten of heb je het idee dat praten te weinig helpt?

Als je een paar van deze vragen met ‘Ja’ hebt beantwoord, dan is deze EMS Release of Ademwerk workshop een effectieve investering in tijd en geld.

Ademwerk

Zie je lijf als een soort hard-drive, met hierop alle indrukken en ervaringen uit jouw leven. Vastgezette emoties (trauma’s) verstoren de natuurlijke, gezonde balans en het herstellend vermogen van je lichaamsfuncties. Dit kan voor allerlei fysieke en mentale klachten zorgen, zonder dat je doorhebt waar het door komt. 

Je adem is een heel krachtig hulpmiddel om je levensenergie weer laten stromen en vastgezette emoties te ontladen. Tijdens een ademsessie kan van alles naar boven komen. Gevoelens, herinneringen, fysieke sensaties of mystieke ervaringen, het kan allemaal. De ene keer is je ervaring meer fysiek, dan weer meer emotioneel, soms ook spiritueel. Elke keer is anders en wat zich aandient valt niet te sturen en is precies wat jij op dat moment nodig hebt. Expect the unexpected!

Recensies

“Een ademsessie meemaken bij EMS Lijfcafe is een aanrader. Onder liefdevolle begeleiding van Corine en Marlies en in een hele fijne sfeer, doorloop je verschillende manieren van ademhalen. Voor mij was het een heel bijzondere ervaring om d.m.v. ademhalen in een anders staat van bewustzijn te komen waarbij mijn lichaam letterlijk veel spanning heeft losgelaten. Bedankt voor deze prachtige ervaring en bijzonder hoe jullie het gevoel overbrengen dat alles goed is en er mag zijn.”

Marieke van der Wal

“Een geweldig café waar liefde, plezier en aandacht voorop staat! Ik heb afgelopen week voor het eerst een ademsessie gedaan bij het EMS Lijfcafe. Het was een onwijs intense sessie waar je alle liefde en aandacht krijgt en waar je je heel veilig voelt. Ik heb de sessie samen met mijn moeder gedaan en we zijn allebei enorm onder de indruk van het werk van Marlies en Corine. Het vertrouwen en de rust die zij in deze sessie geven is niet beschrijven. Het was een bijzondere ervaring en wij raden iedereen aan om dit ook te gaan ervaren!”

Julia van der Rijt

NIEUW: EMS Release!

Emotionele en Mentale Spierspanning loslaten!

Wat gaan we doen?

Wij doen tijdens deze sessies een set van diverse ademhalingsoefeningen waarbij door bewuste controle van de ademhaling de mentale, emotionele of fysieke toestand wordt beïnvloed.

Hierdoor kom je in een alternatieve staat van bewustzijn, een natuurlijke ‘high’. Ademwerk is een natuurlijk medicijn met een therapeutisch effect die ons helpt herinneren en laat ervaren wie en wat we in diepte zijn. Door Ademwerk kom je dichter bij jezelf, sterker in contact met je levensenergie!

In 1 avond leer je een zelfhulp methode om opgebouwde stress, spanning of trauma los te laten uit jouw lijf!

EMS Release

We hebben in ons leven allemaal grote en kleine trauma’s meegemaakt. En vaak onbewust niet verwerkt. Het goede nieuws is dat je dit dus met terugwerkende kracht alsnog kunt doen. En dat gaan we deze avond direct ervaren.

EMS Release is niet wollig of zweverig. Iedereen heeft namelijk een natuurlijk ingebouwd systeem om stress en spanning te ontladen. We gebruiken dit natuurlijke herstelsysteem alleen niet of nauwelijks meer. Tijdens deze EMS Release workshop krijg je meer informatie over wat er fysiek, emotioneel en mentaal in je lichaam gebeurt als het blootgesteld wordt aan stress en overweldigende. Je leert deze avond direct een aantal lichamelijke eenvoudige en praktische oefeningen om deze vastgezette energie wakker te maken waardoor het jouw lichaam kan ‘loslaten’.

Wat mensen ervaren na EMS Release:

 • Minder zorgen en angst
 • Meer energie en uithoudingsvermogen
 • Verbeterde echtelijke relaties
 • Minder stress op de werkplek
 • Betere slaap
 • Minder conflicten in relatiesfeer
 • Verminderde spier- en rugpijn
 • Verhoogde flexibiliteit
 • Grotere emotionele veerkracht
 • Verlaagt de symptomen van plaatsvervangend trauma
 • Genezing van oude verwondingen
 • Verminderde angst rond ernstige ziekte
 • Verlichting van chronische medische aandoeningen
 • Verbetering immuunsysteem
 • Meer ontspanning in kaken
 • Verbeterde conditie huid
 • Betere spijsvertering
 • Betere stoelgang
 • Verlies van overgewicht

De coaches

Marlies van der Putten en Corine Dekker hebben ruime ervaring met het verzorgen van deze EMS Release en Ademwerk sessies. Met een achtergrond als Hypno/psycho -en traumatherapeut, NLP-trainer en coach weten zij unieke ademhalingsworkshops te verzorgen.

Wil jij eens meemaken wat de kracht van ademhalen of loslaten voor impact op jou kan hebben? Meld je dan aan voor deze EMS Release of Ademsessie van Marlies en Corine en ga mee op een prachtige innerlijke reis.

Druk op de knop om meer informatie aan te vragen!