0615408686 info@emslijfcafe.nl

LET OP!

Vanwege de grote belangstelling en de vakantie periode, is het aantal proeflessen op dit moment beperkt. Vanaf oktober zijn er weer volop mogelijkheden om een proefles te plannen.
Wel kun je jouw gegevens achter laten, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Wat is EMS? De meest effectieve Lijftraining ooit!

EMS staat voor Electric Muscle Stimulation. Dit is een innovatief Lijfprogramma waarin de spieren worden gestimuleerd en versterkt door elektroden die in een pak zijn verwerkt. Je traint draadloos onder begeleiding van een opgeleide EMS-trainer.

 

De intensiteit van de impuls kunnen naar eigen wens en per spiergebied worden aangepast. Door dynamische oefeningen te doen kun je in 20 minuten net zo effectief trainen als 3 uur in een sportschool aan fitness-apparaten.

Wat levert EMS jou op?

R

Gewichtsverlies

R

Vetpercentage daalt

R

Spieropbouw stijgt

R

Effectief trainen in 20 minuten

R

Ca 500 calorieën verbranden

R

Sporten zonder gewrichtsbelasting

R

Trainen met persoonlijke aandacht

R

After-burn effect na de training

R

Stimuleren van de bloedcirculatie

R

Verbeterde lichaamshouding

R

Betere doorbloeding van de huid

R

Stok achter de deur

Wat kost EMS?

We hebben 3 pakketten samengesteld, zodat jij kan kiezen wat bij jou past.
Kom je samen met je partner? Dan regelen wij een Partner-korting van 15%!

Kom het ervaren door middel van een gratis proefles. Je krijgt een persoonlijk consult, met een op maat gemaakt programma. 

Je bent van harte welkom in ons café. Niet alleen voor het sporten, maar ook voor een heerlijke kop goeie koffie of thee of shake. Ook hebben we een wekelijks variërend gezonde snack. Er is altijd plek om te genieten met elkaar.

Meten = Weten = Doel Behalen

In het Lijfcafe hebben wij de beschikking over de ultieme professionele impendantie-weegschaal. Deze geeft een complete en zeer betrouwbare lichaamsanalyse van jouw lichaamssamenstelling. Elk lichaam is anders opgebouwd, en behoeft dan ook persoonlijke aandacht. Die geven wij. Gun je zelf een kijkje naar binnen in je Lijf.

 

De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het beschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan bijvoorbeeld het BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig o.a. de vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Hierdoor kun je direct zien waar er voor jou winst te behalen valt.

 

Het geeft inzicht in jouw spiermassa, vetmassa, viscerale vet (vet rond organen) en je algehele conditie.

Door deze analyse kun jij gericht aan de slag naar een fitter en sterker lijf. Wij kunnen samen met jou bespreken waar jouw lichaam uit bestaat en wat jouw persoonlijke doelen kunnen zijn. En deze samen met jou monitoren, door elke maand een persoonlijke analyse te maken. Deze kun je geprint of direct in je mail ontvangen. Het zal je motiveren je doelen te halen, en beter nog, je zult je fitter voelen.

Wat wil jouw Lijf jou vertellen?

Gezondheidsdeskundigen zijn het erover eens dat 

te veel (visceraal) vet een enorm gezondheidsrisico inhoudt

.

Bij ons kun je een volledige lichaamsanalyse krijgen met een volledige uitleg van alle waarden die bekend zijn over jouw tempel, jouw Lijf. Daarnaast kunnen wij advies geven voor een gezondere Lijfstijl en je daarin begeleiden. De kosten voor deze intake zijn €35.

Neem je een EMS programma, dan mag jij onbeperkt gebruik maken van ons paradepaardje. Het zal je motiveren om de juiste keuzes te maken.

Wil je een doel, een consult of meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en laten je graag zien waar jouw Lijf uit bestaat.