0615408686 info@emslijfcafe.nl

EMS-Coaching

Heb je alles al geprobeerd en niets werkt? Dan ben je bij mij op de juiste plek aanbeland. Er is hoop! Dat beloof ik je bij deze. Want mijn coaching is niet zomaar mijn werk: het is mijn missie.

Ik coach al ruim twintig jaar met Hypnotherapie, Systemisch Werk, Innerlijk kind delen, Neuro Linquistisch Programmeren, Ademwerk, traumawerk en spiegel sessies (wat je niet ziet, kun je immers niet veranderen).

De meeste volwassen mensen reageren onbewust uit hun eigen kind-stuk. En als je eerlijk bent, loop jij waarschijnlijk ook steeds tegen hetzelfde aan en heb je geen enkel idee hoe je dat nou kan veranderen?

Ik krijg allerlei soorten mensen met allerlei soorten vragen. Van afvallen naar relatie-coaching, tot zakelijk advies. Niets leuker voor mij dan met mensen puzzelen met aan de ene kant m’n praktische en analytische kant en aan de andere kant voelen vanuit mijn intuïtie.

Er komen hier zowel mannen als vrouwen, LGBTQIA uit het bedrijfsleven, full time thuisblijvers of financiële- en verzekeringswereld, die het fijn vinden om zich te laten spiegelen op groeistukken. Om zodoende hun zelfkennis over zichzelf te vergroten en hun dagelijks functioneren, zowel zakelijk als privé, te verbeteren.

En voor wie met het onderbewustzijn wil werken, ga ik met liefde een ‘verdieping’ dieper met Hypnotherapie, energie en ademwerk.

Bij alles wat ik doe ben je er volledig bij en houd je ten allen tijden zelf de volledige controle over wat je zegt, voelt en denkt. Je krijgt in deze staat van zijn wel toegang tot je onderbewustzijn om ongewenste emoties, beperkende overtuigingen en/of negatief gedrag voor eens en voor altijd te transformeren naar levensenergie en heelheid.

Praktische aanpak en meten is weten:

Het is effectief gebleken om elke drie/vier weken een coaching sessie met taken en activiteiten te plannen die het effect van de coaching sessie verankeren in het dagelijkse (en werkende) leven. In de weken tussen de coaching en sessies door is er altijd contact via telefoon of email mogelijk. Wij meten iedere sessie jouw groei en ontwikkeling zowel fysiek, emotioneel als mentaal. We werken met de InBody-app en weegschaal voor jouw fysieke groei. Voor jouw emotionele en mentale groei werken we met een creatieve journal en moodboard. Hiermee creëer jij direct jouw eigen naslagwerk, focus en rust. Je legt al jouw dromen, wensen, ontwikkeling en groei in een oogopslag vast!

Inclusief ‘Coach Jezelf naar Succes’-training ter ondersteuning aan onze coachsessies (t.w.v. 399 euro):

Hoe ziet het
programma eruit:

In de weken voor en na de coachsessies wil ik je vragen om te starten met een online wake up-programma: ‘Coach Jezelf naar Succes’. In 10 lessen leer ik je op een praktische manier te gaan leven vanuit je hart. Waarbij bewustwording en verantwoordelijkheid de sleutelwoorden zijn. Je leert hoe je jouw dromen om kunt zetten door steeds kleine stappen te zetten en dit op een creatieve en overzichtelijke manier vast te leggen.

Voorafgaand, aan ons eerste gesprek, ga ik je vragen om les 1 tot en met 4 van de onlinetraining ‘Coach jezelf naar Succes’ te doen. Vervolgens gaan we daar in coachsessie 1 direct mee aan de slag. Ook zal er iedere sessie gewerkt worden met hypnose, adem en/of traumawerk. Dit is zacht lichaamsgericht werk waardoor je de obstakels makkelijker kan nemen. Tijdens alle sessies worden steeds weer de doelen gecheckt, verdieping aangebracht op persoonlijke thema’s en na ieder gesprek heb jij een concrete actie of experiment geformuleerd waar je mee aan de slag kunt gaan. Een concrete actie om dichter bij jouw doel te komen!

Investering

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Santpoort Noord. Deze bevindt zich in het EMS Lijfcafe.

Resultaat

In drie maanden zet jij grote stappen op het gebied van jouw gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit zijn stappen in het verwezenlijken van wat jij werkelijk wil in het leven!