0615408686 info@emslijfcafe.nl

Meten = Weten = Doel Behalen

In het Lijfcafe hebben wij de beschikking over de ultieme professionele impendantie-weegschaal. Deze geeft een complete en zeer betrouwbare lichaamsanalyse van jouw lichaamssamenstelling. Elk lichaam is anders opgebouwd, en behoeft dan ook persoonlijke aandacht. Die geven wij. Gun je zelf een kijkje naar binnen in je Lijf.

 

De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het beschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan bijvoorbeeld het BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig o.a. de vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Hierdoor kun je direct zien waar er voor jou winst te behalen valt.

 

Het geeft inzicht in jouw spiermassa, vetmassa, viscerale vet (vet rond organen) en je algehele conditie.

Door deze analyse kun jij gericht aan de slag naar een fitter en sterker lijf. Wij kunnen samen met jou bespreken waar jouw lichaam uit bestaat en wat jouw persoonlijke doelen kunnen zijn. En deze samen met jou monitoren, door elke maand een persoonlijke analyse te maken. Deze kun je geprint of direct in je mail ontvangen. Het zal je motiveren je doelen te halen, en beter nog, je zult je fitter voelen.

Wat wil jouw Lijf jou vertellen?

Gezondheidsdeskundigen zijn het erover eens dat 

te veel (visceraal) vet een enorm gezondheidsrisico inhoudt

.

Problemen als hypertensie, verhoogd vetgehalte in het bloed (vetten en cholesterol), diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, ademhalingsmoeilijkheden, ziekte van de galblaas, obesitas en heel wat andere gezondheidsproblemen zijn hieraan gerelateerd.

Daarnaast is je spiermassa naar mate we ouder worden een belangrijke schakel voor ons Lijf. Niet alleen bepaalt je spiermassa je calorieverbranding in rust, ook draagt het bij aan je mobiliteit, je spierkracht en voorkomt het stijfheid en blessures.

 

Een gezonde balans tussen vet- en spiermassa is essentieel voor gezondheid en welzijn in jouw leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde lichaamssamenstelling jouw levensduur verlengt; het risico op hartaandoeningen, kanker, diabetes, insulineresistentie, welvaartziektes enz. vermindert. Je energieniveau zal verhogen en je eigenwaarde verbetert. En we willen toch allemaal een lang en fit leven! Je hebt het grotendeels zelf in de hand.

Ben je ook nieuwsgierig of is het noodzaak om eens te luisteren naar je Lijf omdat je regelmatig kleine ongemakken of blessures hebt?

Combi deal!

Neem je een EMS programma, dan mag jij onbeperkt gebruik maken van ons paradepaardje. Het zal je motiveren om de juiste keuzes te maken.

 

Wil je een doel, een consult of meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en laten je graag zien waar jouw Lijf uit bestaat.

Meer informatie?
Klik hier >>