0615408686 info@emslijfcafe.nl

Wie zijn wij

Corine, Jeroen, Jurre & Noa

Een hecht gezin en gemotiveerd team! Eigenaren zijn van een eigen bedrijf en dagelijks samen mogen werken voelt als een droom die uitkomt.

Een idee, een droom werd geboren: een Lijfcafé. Voor ons komt hier alles samen waar wij voor staan: sporten, gezondheid en persoonlijke aandacht. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf mag zijn en waar je kan werken aan een mooie versie van jezelf. Het motiveren van mensen is ons op het lijf geschreven en wij verwelkomen je graag in ons café! Doe je mee? Jij kan dit ook!

 

Ons Team

Corine Dekker

Corine Dekker-van der Putten (1969), de aanstichter en doorzetter van dit hele idee. In haar jonge jaren actief op het softbalveld en een alleskunner als het gaat om sport. Een aantal jaar geleden is zij in aanraking gekomen met EMS-trainingen, in combinatie met Sportvasten en heeft ‘haar lijf weer teruggekregen’. Dit wilde zij met iedereen delen! En hier staat ze, dagelijks aan het werk met haar man en twee kinderen, om mensen effectiever te laten bewegen en bewuster te laten eten. Ondertussen zoveel ervaring en certificaten rijker dat Corine jou kan begeleiden als Sportvastencoach!

Naast de sportieve kant staat Corine voor het bewuster voelen van en zorgen voor jouw lichaam. Ook van binnenuit! Samen met haar zus Marlies, verzorgen zij in het Lijfcafe Adem -en Release sessies om jouw spanning, trauma’s en stress voor een deel te kunnen loslaten.

Jeroen Dekker

Jeroen Dekker (1970), man van Corine en een buitensporter in hart en nieren. Altijd een voetballer geweest en door de jaren heen gaan houden van hardlopen in de bootcamp-stijl. Door het EMS-en heeft hij zijn lichaam extra ‘aan’ gezet. Minder blessures en een hogere spiermassa waardoor ook zijn verbranding een stuk meer werd. Met een dagelijkse vastendag in de week heeft hij zijn ritme gevonden. Je krijgt Jeroen niet gelukkiger als hij naast zijn vrouw en kinderen in het Lijfcafe staat…

Jeroen kan je helpen als het gaat om ademhaling en koude training. Met zijn Wim Hof-achtergrond en dagelijkse, ijskoude douche heeft hij de nodige ervaring om jou hier meer over te vertellen. Ook kan Jeroen jouw Sportvastencoach worden.

Noa Dekker

Noa Dekker (2000), de jongste van het stel. Noa is jaren actief geweest op het hockeyveld als speelster en vooral ook als trainer/coach/begeleider van de jeugdteams. Er wordt nog gehockeyd en er is wel eens stapje terug gedaan als trainer om meer tijd de steken in het Lijfcafe. Haar ervaring is goed te merken aan de pittige en effectieve EMS-trainingen.

Hiernaast is er een orthomoleculaire basis en heeft ze veel geleerd tijdens haar opleidingen over psychologie, Sportvasten en trainer/coach zijn. Ook voor de socials, vormgeving en styling moet je bij Noa zijn. Stel haar gerust vragen over voeding en bewegen, we zoeken samen naar een manier die bij jou past!

Jurre Dekker

Jurre Dekker (1997), zoon van en ons talent op het voetbalveld die helaas heeft moet stoppen vanwege enkelblessures. Stilzitten is niks voor hem en Jurre kan zijn energie nu bijna dagelijks kwijt in krachttraining. Jurre ontwikkelt en certificeert zich op het gebied van NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren en staat graag voor de groep tijdens een EMS-training. Neem hem niet te serieus, dat doet hij zelf ook niet ;).

Ten slotte

Wij staan allemaal voor de groep of achter de bar tijdens een EMS-training. En ook wij kunnen het niet alleen… Sandra Baars, Marlies van der Putten en Anita Kossen maken deel uit van ons krachtige team! Snel meer!

 

Wij coachen jou naar de beste versie van jezelf!