0615408686 info@emslijfcafe.nl

Wie zijn wij?

Corine Dekker

Ik ben Corine Dekker-van der Putten (1969), geboren in Haarlem. Naast de buitenkant, waar ik mij als coachkapper veelal op richtte, is de binnenkant steeds belangrijker voor mij. Daar ben ik mij de laatste jaren dan ook nog meer op gaan richten. Ik heb diverse trainingen en coach-opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Sport is in mijn leven altijd een belangrijke factor geweest en ook nu binnen mijn gezin. Wij zijn echte team-players.

Ik sportte wel, maar voelde eigenlijk weinig resultaat. Ik wilde het graag anders, want ik was ook net even te zwaar, minder energie en wat klachtjes hier en daar. Maar had geen idee hoe!

En toen gebeurde het! Ik ben in aanraking gekomen met EMS-trainingen en Sportvasten, en daar heb ik in korte tijd mijn lijf weer terug gekregen. Hier heb ik The Switch ervaren. Effectiever bewegen en gezonder en bewuster gaan eten, resulteert in meer energie en ik voel me veel sterker. Daarbij ben ik 10 kilo afgevallen en voel me weer thuis in mijn lijf. Wauw, dit werkt echt! Dit wil ik anderen ook laten ervaren!

Een idee, een droom werd geboren: een Lijfcafé. Voor mij komt hier alles samen waar ik voor sta: Sporten, gezondheid en persoonlijke aandacht. 

Een plek waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf mag zijn en waar je kan werken aan een mooie versie van jezelf. Jouw lijf, jouw tempel. Zet jezelf maar wat vaker op nummer één. En je hoeft het niet alleen te doen, want ik heb een geweldig team samengesteld. Het motiveren van mensen is ons op het lijf geschreven en wij verwelkomen je graag in ons team! Doe je mee? Jij kan dit ook!

 

Ons Team

Noa Dekker

Dochter van Jeroen en Corine, 21 jaar en al jaren overactief op de Hockeyclub. Houd van sporten, voeding, gezelligheid en diversiteit.

De mogelijkheid om een rol te mogen spelen in het Lijfcafe van haar ouders sloeg zij dan ook niet af. Designs, marketing, social media en vormgeving is een uit de hand gelopen hobby waar wij dan ook zeker gebruik van maken.

Schrik niet als ze opeens voor je neus staat tijdens een EMS-training want na 8 jaar ervaring met training op het hockeyveld, daagt ze jou continu uit.

Jurre Dekker

Jurre is de broer van Noa, 23 jaar en net als het hele gezin, al jaren zeer actief op sportgebied in de selectieteams.

Jurre is namelijk veel te vinden op het voetbalveld maar in elke sport maakt hij een goeie kans om te winnen. Je lekker voelen in je lichaam is iets waar hij voor staat en wat hij dan ook graag overbrengt op anderen.

Boek je EMS-training maar bij trainer Jurre en je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Met drankjes weet hij ook wel raad, een eiwit-shake na je training maakt hij met flair en een leuk gesprek voor je klaar.

Wij coachen jou naar de beste versie van jezelf!