0615408686 info@emslijfcafe.nl

Wat is Sportvasten?

Voor zowel de recreatieve sporters als de topsporters hebben enorm veel baat gehad bij deze 10-daagse kuur. De stofwisseling wordt gereset met alle positieve effecten als gevolg: meer energie, betere sportprestaties, lager vetpercentage en minder gewicht. Sportvasten werkt!

 

Het bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen. Bij dit programma ontvang jij een persoonlijk protocol. Wij als Sportvastencoaches, zullen je begeleiden en motiveren tijdens deze dagen en zullen jou ook uiteraard daarna helpen met een gezondere levensstijl. Zodat je na deze 10 dagen ook nog meer vet zal verbranden en centimeters rond de buikzone zal verliezen. Keep The Switch!

Klaar voor The Switch? AF!

Bij sommigen is het vermogen van het lichaam om vet te verbranden verstoord. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld overgewicht of diabetes of andere ongemakkelijke kwalen. Door bepaalde voeding, training en voedingssupplementen kan The Switch gemaakt worden in jouw stofwisseling en de vetverbranding weer op volle toeren vóór je laten werken. 

Daarbij hoort ook vasten. Vasten is gezond voor het lichaam en brein. Naast het vasten, ga je ook trainen in een bepaalde hartslagzone. Dit zal door mij geadviseerd worden. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat je The Switch al in 10 dagen te pakken hebt. Het doel van Sportvasten is je stofwisseling duurzaam te herprogrammeren door je spieren in een hogere vetverbrandingstand te brengen. Dat heb jij in slechts 10 dagen voor elkaar!

Meer dan 70.000
mensen hebben
The Switch al gemaakt

Hoe ziet het
programma eruit:

3 afbouwdagen, waarin je rustig afbouwt naar minder eten

3 vastendagen, waarbij je alleen vruchtensap drinkt en ondersteuning van supplementen

4 opbouwdagen, waarop je rustig weer meer mag eten

Tijdens deze 10 dagen moet je elke dag sporten. Dit om je lichaam leeg te trainen van suikers. De training mag hardlopen, of wielrennen of een fitnesslesje zijn. Als je maar in een bepaalde hartfrequentie traint.

 

Deze dagen worden ondersteund door voedingssupplementen. Zodat de trek en bijwerkingen tot een minimum beperkt worden. Meer dan 70.000 mensen hebben The Switch al gemaakt

Wat kost Sportvasten?

Wat levert Sportvasten jou op?

✔️ Gewichtsverlies
✔️ Vetverlies 3-6 kilo gegarandeerd
✔️ Buikomvang slinkt enorm (visceraal vet)
✔️ Betere conditie
✔️ Minder trek in zoetigheid
✔️ Betere gezondheid
✔️ Bescherming tegen ontstekingen
✔️ Spieropbouw
✔️ Meer energie en focus

Ervaringen van klanten

Ervaring van de coach:

Het heeft mij mijn lijf terug gegeven!

Door dit unieke programma ben ik 10 kilo afgevallen, maar ik heb ook meer spiermassa en voel me eindelijk weer lekker in mijn eigen lijf. Deze flow gun ik iedereen. En soms moet je getriggerd worden door iets of iemand om die knop om te zetten. Dat is de reden dat ik Fittergy-coach ben geworden. Ik wil jou graag helpen en begeleiden naar een gezonder leven. En wat is nou 10 dagen? In deze 10 dagen maak je een kickstart die je blij gaat maken. En weet je wat zo fijn is na deze kuur:

Je mag 1x in de week alles, maar dan ook alles eten en drinken wat je wilt!

Deze beloning is het meer dan waard. Het houdt je op gewicht en je blijft in The Switch. Zie het daarom niet als een dieet, maar als een bewuste Switch naar een gezondere lijfstijl.

Als je van binnen nog meer in balans bent, zal dat ook effect hebben op jouw buitenkant. Je zult je energieker, sterker, gezonder en mooier voelen. Allemaal waarden die bijdragen aan zelfliefde. Zorg jij goed voor jezelf? Of kan het altijd wel beter?

Corine Dekker

EMS LIJFCAFE COACH